Vær ekstra god ved din hud om vinteren

Vær ekstra god ved din hud om vinteren

Vinteren er en hård tid for ansigtet. Vind, kulde og frostgrader udtørrer huden, hvor især kinderne er udsatte. Mens vi pakker os ind i lune vinterjakker, halstørklæder, vanter og huer, lader vi blot vores ansigt stå frit, og det er altså noget, der tager hårdt på huden. Undgå at få sensitiv hud om vinteren ved at følge disse tips og tricks.

 

Giv huden masser af fugt med aloe vera

Fugt, fugt, fugt – det bør være dit mantra i vinterhalvåret. Den bedste måde at være god ved sin hud på i kolde måneder er nemlig at give den masser af fugt. Dette kan du gøre med aloe vera. Aloe vera er yderst fugtighedsgivende og lindrer irriteret samt tør hud. Derfor er den perfekt til at smøre i ansigtet om vinteren.

 

Du kan selvfølgelig bruge aloe vera året rundt, men du bør være ekstra flittig med den i de kolde måneder. Få den plejende aloe vera ved at klikke her.

 

 

Put olie under din ansigtscreme

For at få den blødeste vinterhud kan du med fordel putte olie under din ansigtscreme. Dette kan både være under natcremen og dagcremen. Olien vil virke som en form for uldundertrøje, hvilket sørger for en elastisk og fugtig hud.

 

Udover en ansigtsolie kan du supplere din vinterrutine med at spise fiskeolie i kapsler. Her får du omega-3’s og omega-6’s fantastiske egenskaber, der ligeledes vil være med til at forkæle din hud.

 

Undgå helst de lange brusebade

Det er fristende at hoppe under den varme bruser og blot blive stående derinde i lang tid. Dog er det ikke specielt godt for huden med lange og varme bade, da det udtørrer huden. Hold derfor dine bade korte og kølige, hvis du vil gøre det bedste for din hud. Dette vil også gavne elregningen, hvilket er et lækkert plus.