Te til termokanden

Te til termokanden

Jeg bor tæt på en skov, og der er ikke noget bedre end lange gåture i naturen på alle årstider. Om sommeren har jeg altid en flaske med vand med, men på alle andre årstider, hvor det ikke er så varmt, så er der ikke noget bedre end at fylde mit termokrus med dampende varm te, som jeg kan nyde undervejs på turen.

Det er mit frirum

I en travl hverdag er det vigtigt at have et eller andet, der giver ro, og hvor batterierne kan lades op. For mig er det skoven, der gør det. Når det er så tæt på, så er det også lettere for mig at komme af sted, for det er vitterligt for enden af baghaven.

Når det er et frirum, så skal det hele være godt. Det betyder for mig, at det skal være en rigtig god te, jeg skal have med. Det er med til at gøre oplevelsen endnu bedre for mig, og jeg får virkelig klaret hovedet og rørt kroppen på de ture, jeg får gået.

Jeg er begyndt at købe min te på nettet, for her kan jeg handle i rigtige tehuse, hvor jeg altid er sikker på, at den te, jeg får tilsendt, er i den bedste kvalitet og derfor smager så meget bedre. Det giver bedre ture og noget, jeg ser endnu mere frem til.

Lækker te, der er økologisk

Der, hvor jeg handler min te, er jeg faldet for økologisk te. Det er den gode oplevelse krydret med alle de gode ting fra økologien. Udvalget er rigtig stort, og priserne er fornuftige. Så er der ingen undskyldninger for ikke at købe økologisk, også når det kommer til te.

Jeg kan kun anbefale alle tedrikkere derude at give det en chance. Jeg er helt sikker på, du ikke vil fortryde, og at du ikke vil vælge en anden te igen.