Styr på teltet

Styr på teltet

Nu skulle vi endelig holde teltferie. Vi skulle noget så sjovt som at sejle i kajakker på danske åer og opleve vores fædreland fra en helt ny side. Vi har tidligere mest lejet hytter rundt omkring, men denne gang skulle der ske noget mere interessant, og vi skulle have en oplevelse for livet. Det krævede et godt telt og også andet udstyr, vi ikke lige havde på lager, så det skulle skaffes, for ferien var planlagt og bestilt.

Vi havde en liste

Vi er begge de typer der kan lide at være velforberedte, så vi havde lavet en liste med alt det, vi skulle have med, så vi kunne få overblik over, hvad vi manglede. Det viste sig at være mere end bare et telt, der passede til os, så der var en del, der lige skulle klares. I gang med at kigge lidt rundt omkring efter det helt rigtige.

Og på hjemmesiden xtragrej fandt vi alt det, vi skulle bruge til turen. Et stort og rummeligt telt, der har den fordel, at det ikke vejer specielt meget, hvilket kun er en fordel. Jeg er fascineret af, at der kan laves den slags i lette materialer, der bare er så meget bedre end de tunge eksemplarer, man havde før i tiden. Endnu bedre var størrelsen. Ikke kun det opslåede telt, men også når det var pakket ned. Det er meget praktisk, at det heller ikke fylder alverden. Det er lige til at rejse let og småt på denne måde.

Vi fik hurtigt alt det, vi skulle bruge, og vi fik det til rigtig gode priser. Alt et, der gør livet lettere, for selvom vi havde valgt en noget billigere måde at rejse på, så skader det ikke, at alt det, vi ikke kunne undære, også var med til at holde prisen nede.