Perlende frisk frugt

Perlende frisk frugt

De små råber af vand på frisk frugt er prikken over det berømte i. Det gør bare oplevelsen mere lækker, synes jeg, og lige sådan ser den frugt ud, som vi får leveret her på vores arbejde. Det bliver heller ikke mere frisk. Det er som plukket direkte på træerne og leveret til vores dør. Og det kan smages, at det er så frisk. Det er også det, der giver alle lysten til at tage et stykke i ny og næ, og det, der gør, at ordningen så hurtigt er blevet s populær, som det kan tænkes.

En sund skepsis

Jeg var dog i tvivl, for hvordan ville de hårdhudede metalarbejdere tage tanken om æbler til hverdag? Det hade jeg ikke behøvet, for den slags ansatte går mere op i deres sundhed, end man skulle tro. Det er bare svært for dem – som for alle andre – at gøre det til en naturlig del af deres hverdag, så denne frugtordning er bare blevet et dejligt skub i den rigtige retning.

Det er en ordning, der allerede er blevet meget populær, og vi har fundet et leje med den rette mængde frugt fra http://www.frugtcompagniet.dk/ og den rette blanding ret hurtigt. Det er blevet til nogle små justeringer, men ikke mere end det, og nu stemmer det hele. Leveringerne kommer samtidig på en måde, der passer os alle rigtig godt, så alt i alt en større succes for små penge, end jeg havde turdet håbe på i min vildeste fantasi.

En bedre hverdag

Jeg har efterhånden vænnet mig til lovordene, men det er stadig sjovt at se hærdebrede mænd glæde sig over en banan. Jeg vil hellere grine lidt for mig selv, for det er så tydeligt, hvor godt det er for alles hverdag. Og vi kan ikke lade være med at glæde os til den næste portion bliver leveret.