Mit otium og min øl

Mit otium og min øl

Jeg trak mig fra arbejdsmarkedet, da jeg blev 60, men allerede efter et par måneder, så var jeg ved at gå ud af mit gode skind, for jeg begyndte at kede mig, det var vinter, og jeg kunne ikke gå i haven.

Jeg tænkte lidt over det og besluttede mig til, at jeg hemmeligt ville brygge øl til vores påskefrokost, så jeg kiggede på nettet og blev så mere forvirret, end jeg var før. Der var mange, som gerne ville sælge mig remedier og råvarer til ølbrygning, men de var ikke alle lige klare i mælet. Jeg faldt dog over en hjemmeside, hvor det hele var meget overskueligt, og de linkede til en blog, hvor jeg lærte meget ved at læse de indlæg, andre bryggere havde lagt op.

Det er skønt med bryg selv øl

Dagen efter ringede jeg til deres kundeservice, og derefter var jeg ikke i tvivl. De var så professionelle og fik mig guidet ud i, hvad jeg skulle bruge for at komme i gang, og hvad de mente var nødvendigt som startersæt.

Jeg havde snakket med et par stykker, og den pris, som de gav mig, var langt mindre end den, som andre ville have, så jeg tjekkede Trustpilot, og de havde en høj score, så nu turde jeg godt bestille mine varer hos dem, og det har jeg ikke fortrudt. De leverede allerede ugen efter mine varer, og de har siden leveret hurtigt og præcist hver eneste gang. Kvaliteten er altid i top, og er der noget, som jeg er i tvivl om, så er kundeservice klar med kvalificerede svar, for de er passionerede om det at brygge øl. Så jeg fik en hobby, og vi fik en rigtig god øl til vores frokost, så der er ingen som klager nu. Det er kun rart, og det var en stor overraskelse, at vi nu havde eget familieøl, så mangler vi bare en bar, som det skal serveres i, men det skal lige forhandles på plads med min frue.