Leder, husk firmafesterne!

Leder, husk firmafesterne!

Er der ét medarbejdergode, som rigtig mange undervurderer, så er det hverken fri bil eller telefon. Heller ej muligheden for at arbejde hjemmefra fra tid til anden. Nej, det er firmafester. Og bare rolig, her snakker jeg ikke om upassende fester, der ender i kampdruk, eller noget, der mest af alt minder om ungdomsfester i Sunny Beach. Jeg tænker i højere grad på uformelle arrangementer og begivenheder, hvor de enkelte medarbejdere kan komme hinanden ved og skabe relationer, der er baseret på andet end bare en fælles arbejdsplads.

En af de bedste investeringer

Hos os er vi rigtig gode til at fejre både store og små succeser. Alt lige fra årets overskud til et afsluttet projekt. Man er nødt til at huske at sætte pris på de folk, der hver dag knokler en vis legemsdel ud af bukserne og anerkende dem, der bærer mere, end der forventes. Her er firmafesterne et tilbagevendende tema for vores organisation, og vi gør rigtig meget ud af løbende at se hinanden uden for arbejdstiden.

Og det er på ingen måde bare noget, medarbejderne har fået trumfet igennem. Nej, det er skam i lige så høj grad noget, som ledelsen aktivt investerer i og interesserer sig for. Det er en investering i arbejdsmiljø og arbejdskultur, som i sidste ende er det, der gør, at kunder overhovedet gider at købe hos os, og at folk gider at arbejde her. 

Det kan i den forbindelse på det kraftigste anbefales at holde firmafesten væk fra virksomhedens lokaler. Hvis formålet er, at folk skal lære hinanden at kende uden for de vante rammer og danne relationer i et uformelt forum, så skal omgivelserne også understrege dette. Her kan vi anbefale Turbinehallen, der tit og ofte danner rammer om vores firmafest Århus, og som vi på alle måder kan anbefale.