Lækkerier i hverdagen

Lækkerier i hverdagen

Det vil nok få de fleste til at tænke på slik eller kage. Det fleste vil sikkert også nikke genkendende til, at der er lidt for meget af den slags på enhver arbejdsplads. Det er noget, det er svært at sige nej til, og der er jo nærmest altid en anledning til at tage en bid til. Det bliver hurtigt til en usund vane, der kan være rigtig svær at vende rundt, og jeg er heller ingen helgen, når det kommer til alt det søde og usunde.

Men jeg havde dog besluttet mig til, at det skulle ændres, for sundt er det ikke, og jeg vil gerne kunne holde min vægt bare tålelig. Det er ikke meget motion der er i at gå ud og hente kaffe eller bevæge mig hen til printeren. Jeg tænkte over alternativerne, men at takke nej personligt ville kun hjælpe mig og ikke alle andre. Der skulle noget helt andet til, så det var om at tænke ud af boksen.

Frisk frugt til levering

Jeg kom ind på hjemmesiden http://www.frugtcompagniet.dk/, der viste sig at være løsningen. Masser af frisk frugt til alle, som bliver leveret, så det passer dig og ikke dem. Nå ja et forsøg værd, men en øjeblikkelig succes. Jeg regnede ikke med den opbakning, men den kom med det samme. Og en fyldt mave kan ikke rumme så meget kage, faktisk har den slet ikke lyst til det.

Kagen skal ikke afskaffes, den ska bare minimeres. Og når den skal på bordet, så skal det være i mindre målestok. Det hjælper frugtordningen også med, for sulten stilles med det sunde fremfor med det usunde. Det er den bedste løsning for alle, og faktisk savner vi ikke det usunde. Det var mere tanken om noget at gnaske på, der tiltrak, fremfor det at have det til rådighed.