Jeg ville bare gerne hjem!

Jeg ville bare gerne hjem!

Men med et forsinket fly var det ikke sådan lige til.  Og det eneste, jeg kunne tænke på, var min egen seng. En uge med et hårdt program med undervisning af vores kollegaer fra andre lande, det kræver sin mand, og jeg har været på fra tidlig morgen til sen aften hver dag i en hel uge. Nu sad jeg så bare i lufthavnen, og jeg vidste ikke, hvornår jeg kunne komme af sted.

Det er rigtig frustrerende bare at vente

Det tror jeg, alle kan skive under på, og jeg er ingen undtagelse. Det er kedeligt og irriterende, og der kom intet nyt om vores afgang. I det mindste havde jeg min telefon og min lader, og jeg fik placeret mig selv tæt på en stikkontakt, så jeg kunne da surfe løs så længe.

Det er bare svært at finde noget at kigge efter på nettet, når ens hoved er tømt og træt, men jeg fik da søgt efter forsinkede fly, for det var noget, jeg kunne relatere til. Det viste sig at blive til ventetidens højdepunkt, for det var her, jeg fandt https://skyhelp.dk/. Et firma, hvis speciale er at hjælpe strandede i lufthavne med at få en kompensation. Noget, jeg ikke vidste, jeg kunne få, men noget, jeg nu ville søge om.

Nemt og enkelt at søge

Lidt oplysninger om dig og det forsinkede fly er hvad, det kræver. Lettere bliver det ikke, hvilket jeg hurtigt fandt ud af. Og det gebyr, de skal have for det, vil først blive trukket, hvis du får medhold og dermed en kompensation. Det bliver jo bedre og bedre, tænkte jeg.

Så jeg søgte, og jeg fik rigtig hurtigt svar på min henvendelse. Først en bekræftelse, der også understregede, at jeg var berettiget til en kompensation, og hurtigt derefter selve kompensationen. Let og uden problemer for mig.