Hvad skulle vi gøre

Hvad skulle vi gøre

Vi har snakket meget i ledelsen om, at medarbejdertilfredshed er vigtig for produktionen, og for at medarbejderne har lyst til at blive hos os. Det er dog ikke så let at finde det, som gavner og glæder, for der er mange, som mener, de lige har løsningen, så vi lod vores medarbejderrepræsentanter om at komme med nogle gode forslag. Et af de forslag, som de kom med, var en frugtordning. Noget som overraskede lidt, men vi tog det med det samme op og undersøgte hvordan, og hvad man kunne gøre, og det overraskede noget, at der var så mange, som tilbød frugtordninger til firmaer som vores.

Kig dig for

Vi brugte meget tid på at finde det firma, som vi valgte, og det, som gjorde udslaget, var, at de havde et stort udvalg. Men det, som virkelig var med til at sikre dem vores ordre, var, at deres kundeservice var så god til at rådgive os med, hvad vi skulle have af frugt, når man så på den sammensætning af medarbejdere, vi har.

Vi har bestemt ikke fortrudt, at vi valgte det firma, for de har siden første gang sørget for, at vi på præcis samme tid hver uge får frisk frugt i den bedste kvalitet, og vi har fra med arbejderne hørt, at de er meget glade for ordningen, og det er med til at give dem lidt ekstra energi i løbet af dagen. Og vi har faktisk kunnet mærke det på, hvor glade medarbejdere er, og faktisk også på produktionen, for den er steget med nogle ganske få procent, men det er nok til at gøre alle lidt mere tilfredse.

Prisen for så god service og så friske produkter med levering hver uge er forbavsende lav. Faktisk så lav, at vi er meget forundrede over, at de kan levere så god service og kvalitet, men vi er meget tilfredse med det og anbefaler til alle, at de skal bruge dette firma, hvis de som os leder efter en frugtordning.