Hårpleje er mange ting: et tip til hvert køn

Hårpleje er mange ting: et tip til hvert køn

Hårpleje er mange ting for begge køn. Fælles for os alle er det dog, at det ikke behøves at være så svært at pleje sit hår eller sit skæg. Hvis man finder de rette produkter, så kan man nøjes med dem, uden at man behøves gøre synderligt meget mere. Her kommer et tip til hvert køn om, hvordan du nemt kommer i gang med at pleje enten dit hår eller dit skæg. Vil du vide mere med det samme, så bør du besøge bloggen http://dk-hairstyle.dk for meget mere viden og inspiration. Ellers kommer her to tips: 

 

Skægolien er nem og giver resultater

Skægolien er en sjov størrelse. For olien er til mænd, som har et fuldskæg eller bare et skæg, som de har overskud og lyst til at pleje. Og det er da også en god idé, som endda ikke kræver det helt store af manden, ud over at skægolien skal blive en del af den daglige rutine. Efter bad eller hver morgen skal et par dråber af skægolien blot gnides ind i skægget og voila. Resultatet er ikke til at tage fejl af.

 

Først og fremmest så giver en god skægolie et langt sundere skæg – ikke blot til hårene, men også i udseendet. Skægget vil uden tvivl blive meget friskere at se på, fordi det bevarer sin fugt og sin glans i stedet for at blive tørt og delvist misfarvet. For skægget har det hårdt, når det sidder så udsat. Det samler megen skidt op, og ligeledes, hvilket du nok er klar over, så samler det alverdens lugte til sig, som nemt bliver siddende i hårene. Dét kan skægolien gøre op med.

 

Arganolien reparerer

Et lille tip til kvinderne er brugen af arganolie. For findes der en mirakelkur til kvindernes hår, som er i stand til at holde det glat, glansfuldt og modtageligt over for de mange udfordringer, som håret til dagligt møder, så er det denne. Olien giver næring, og der er så absolut en grund til, at olien er blevet meget populær blandt kvinder de seneste par år.

 

Det kan lyde som én stor salgstale, men begejstringen over olien er nok mere på baggrund af, at man ikke behøves at afprøve og købe de mange forskellige produkter, som de store virksomheder har tjent penge på i mange år. Tværtimod er det bedre med en simple olie end med et komplekst produkt, som sikkert alligevel skader mere, end det gavner. Dét gør arganolien ikke.