frugt fitness og DHL stafetten

frugt fitness og DHL stafetten

Vi har længe snakket med vores medarbejdergruppe om at vi har fået en del mennesker ind i firmaet som bruger vores fitnessrum i kælderen og de også havde givet udtryk for at de gerne ville være med til at løbe DHL-stafetten hvor vi sidste år måtte opgive halvvejs.

Vi ville gerne være med til at sikre den positive udvikling for medarbejderne fortsatte og vi var gået i tænkeboks før vi fandt en løsning, firmafrugt, en ordning med levering af frugt en fast ugedag var en af de gode løsninger som vi var kommet frem til og det virkede som om det også var noget som vi kunne få ledelsen med på.

Vi undersøgte det marked somder var og blev noget overrasket over hvor mange som tilbød den ordning, men vi fik hurtigt vores favoritter da vi snakkede med kundeservice hos et par enkelte, for et firma, dem som vi endte med at vælge, var klart mere professionelle og gode til at beskrive ders udvalg og hvad de mente ville passe os bedst.

Vi har bestemt ikek foretrudt vi valgte det firma vi gjorde til levering af frugt, for vi har hver uge siden fået leveret frisk frugt i den bedste kvalitet og de har hver eneste uge leveret det så præcist vi næsten kan stille vores ure efter det.

Vores medarbejdere er virkelig begejstrede for ordningen og de kan næsten ikke vente når der kommer frisk frugt som altid bliver leveret af en chauffør som er smilende og venlig.

Vi troede inden vi undersøgte markedet at vi skulle til at betale en mindre formue for levering af frugt, men det er ikke sådan det er, for vi får vores frugt leveret til en pris som er langt under det som vi havde budgetteret med, så vi er glade for vi får god kvalitet, stabil levering og vi får frisk frugt i en god kvalitet til medarbejdernes store glæde og til en rigtig god pris.