Forsinket fly – har du krav på økonomisk kompensation?

Forsinket fly – har du krav på økonomisk kompensation?

Har du inden for de seneste tre år oplevet, at dit fly har været forsinket eller aflyst, så har du sandsynligvis krav på en kompensation. Hvis du gerne vil have en hurtig og effektiv sagsbehandling, så kan du med fordel vælge Skyhelp.dk, som er et selskab, der er specialiseret i at yde juridisk bistand til flypassagerer. Skyhelp.dk har stor indsigt i flypassagerers rettigheder og EU-ret, og de kender til alle danske og internationale flyselskaber, og de kan effektivt hjælpe dig, så du ikke selv skal bruge tid og kræfter på at få flyselskaberne i tale, finde ud af dine rettigheder som flypassager osv. Du betaler 20 % i salær, hvilket er billigt sammenlignet med andre selskaber, der tilbyder en lignende juridisk bistand.

Skyhelp.dk – hurtig juridisk bistand til udbetaling af kompensation

På https://skyhelp.dk/ finder du masser af information om kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, aflysning af fly eller overbooking. Her kan du udregne, om du har penge til gode i kompensation, og du kan få mere viden om dine rettigheder som flypassager. Du kan have krav på erstatning af forskellige grunde. Var dit fly mere end 3 timer forsinket, så har du krav på kompensation. Du kan også være blevet nægtet at gå ombord på grund af overbooking, eller flyet kan være blevet aflyst. I så fald har du også krav på kompensation.

Hurtig behandlingstid og høj udbetalingsprocent

Hos Skyhelp.dk mener de ikke, at du som flypassager skal vente længe på at få din kompensation. Du kan derfor nemt oprette din sag via hjemmesiden, og inden for 24 timer vil teamet hos Skyhelp.dk sende kravet til flyselskabet. Er der behov for at gå i retten, så klarer Skyhelp.dk også det på dine vegne. Din sag er i trygge og professionelle hænder, når du vælger Skyhelp.dk, og udbetalingsprocenten er høj, så du kan være sikker på, at der bliver kæmpet for, at du får den kompensation, du skal have.