Find den te der passer til dine behov og smagsløg

Find den te der passer til dine behov og smagsløg

Der findes næsten ikke noget bedre end at krybe under tæppet med en varm kop te og tage en hyggelig stund for sig selv eller med dem, man har kær. Men hvilken te skal man vælge? Der findes efterhånden mange forskellige typer te på markedet, men den mest udbredte er uden tvivl sort te. Det er en klassiker, som vi alle kender, og så kan man oven i købet få den i mange forskellige udgaver og smage. 

Et godt alternativ til morgenkaffen

Sort te har en mere intens og stærk smag end eksempelvis hvid og grøn te, og det er også det, der gør den sorte te så karakteristisk. Derudover indeholder den også mere koffein, og den er derfor et godt alternativ til morgenkaffen, da du stadig får et energiboost. Fordelen ved sort te er, at den har et højt indhold af flavonoider, som beskytter mod en række sygdomme, heriblandt kræft og hjertekarsygdomme, og du får derfor nogle positive effekter med, når du drikker en kop sort te. 

Find din favorit te hos Carstensen Tehandel 

Hos Carstensen Tehandel finder du et bredt udvalg af te, heriblandt den sorte te. Der er en bred vifte af forskellige smage og varianter, og der er derfor rig mulighed for, at du kan finde en udgave, der passer til dine behov og smagsløg. Hvis du eksempelvis foretrækker en forfriskende te, så kan du få alt fra lime og lemon te til ananas, mango og æble. Hvis du i stedet er til te med noget mere dybde, så kan du også finde dette i udvalget. Der er både te med smag af kanel, vanilje, chokolade, mandel og mange flere. Der er derfor mange forskellige varianter at finde hos Cartensen Tehandel. 

Klik ind på deres hjemmeside og find din favoritblanding – eller prøv en ny variant blandt det store udvalg.