Få leveret frugt til din arbejdsplads

Få leveret frugt til din arbejdsplads

Der er mange ting man kan gøre, for at sørge for, at ens medarbejdere er fulde af energi gennem hele arbejdsdagen. Vi kender alle sammen til det der med, at energiniveauet godt kan dale en smule, når man går ind i de sidste timer af en arbejdsdag. Derfor kan det være nødvendigt med en lille strategi for, hvordan man kan opretholde det høje energiniveau, så man kan komme fint igennem alle sine arbejdsopgaver. Som administrativ medarbejder i en virksomhed, har jeg haft stor succes med levering af frisk frugt. Hvis det lyder som noget for din virksomhed, kan du læse meget mere her. 

 

Levering lige til døren

Hos Frugtcompaniet finder du et stort udvalg af diverse kurve og kasser fyldt med en masse lækker frugt. På den måde giver Frugtcompaniet dig muligheden for at tilpasse din frugtordning bedst muligt, både når det kommer til mængde, men også når det kommer til indhold. Således kan du altså sørge for, at kurvene og kasserne indeholder noget, som alle på arbejdspladsen kan lide, så alle medarbejderne kan få glæde af den lækre frugtordning. Derudover leverer de lige til døren, hvilket gør det supernemt, og så kan man altid forvente, at frugtkurvene og frugtkasserne er fyldt med helt frisk og lækker frugt. 

 

Tilmeld dig en frugtordning i dag

Det vil uden tvivl gøre en kæmpe forskel på energiniveauet, hvis dine medarbejdere har mulighed for at tage et frisk stykke frugt, når de lige holder en fem minutters pause. Derfor kan det helt sikkert godt betale sig at tilmelde din arbejdsplads en lækker frugtordning hos Frugtcompaniet. Det er bare med at hoppe ind på http://www.frugtcompagniet.dk/ og finde ud af, hvilken frugtkasse der vil passe bedst til din arbejdsplads, så I kan få mest muligt ud af ordningen. På den måde vil du helt sikkert få friske medarbejdere.