En kuffert til leg

En kuffert til leg

Jeg er vild med, når barnlige sjæle laver produkter til børn, der er funktionelle, men som samtidig har leg med som det bærende element. De appellerer bare så meget til børn, og det gør, de føler, de er med. Men at de samtidig har noget, der er til dem, noget, der er deres eget hele vejen igennem. Den oplevelse har jeg med den kuffert, jeg har fundet på nettet til børnene. En til hver, for det fortjener de. Store børn, der pakker deres kuffert selv, når vi skal noget sammen. Ferie eller bare på besøg.

Seje figurer og lækre farver

For mig er det alt, der virker. Farverne er med spræl og sat spændende sammen, det er også et dyr, og så er den bare robust og stabil. Det er forældrenes drøm, der møder børnene, og der, hvor jeg har købt denne kuffert fra trunki, er også en drøm. Alt til børnene, alt de kan lide, men det, jeg som forældre vil have, de skal lege med.

Det er godt legetøj, der holder, og som er lavet af alt det, der kan tåle at blive puttet i munden eller blive kastet rundt med. Det giver mig ro, for de kan ikke ødelægge det, og det holder bare. Jeg finder det hele her.

Jeg kigger ind ofte

Der er fødselsdage og jul, og der er indimellem bare noget, de fortjener eller skal bruge. Jeg finder det altid her. Til gode priser og med en service, jeg ikke finder andre steder. Det er ren kærlighed til børnene, der skinner igennem hver eneste gang. Til alle, der handler hos dem. Det er et overskud, jeg sætter pris på i en tid, hvor alle har så travlt hele tiden.

Det inspirerer mig til at bruge min tid på at hygge med børnene og lege med dem. Leve mig ind i deres verden.