Derfor er catering en god idé til større arrangementer

Derfor er catering en god idé til større arrangementer

Elsker du også at holde arrangementer for venner og familie? Så kender du formentligt også til det velkendte problem, der kan opstå med maden. Jeg holdte den årlige fest for vores familie i sidste uge, og jeg var ved at gå ned med stress flere gange over, at jeg skulle nå at lave alt den mad. Jeg laver normalt maden selv til mine arrangementer, men jeg kunne simpelthen ikke overskue det den her gang. Jeg besluttede mig for at bestille catering til festen, og det var den bedste beslutning, jeg længe har truffet. 

Varm mad til tiden

Min største bekymring ved at bestille catering var, om maden ville komme til tiden, og om den ville være til at spise. Hvis jeg skulle stå og varme maden op, inden gæsterne kom, ville jeg alligevel ende med at stresse over situationen. Sådan var det heldigvis ikke. Maden kom til den aftalte tid, og den var dejlig varm. Den smagte desuden utrolig godt, og jeg fik derfor afkræftet mine fordomme om, at catering-mad ikke smager godt. Maden var rigtig lækker.

Gæsterne var glade

Hos de fleste cateringvirksomheder kan du selv være med til at bestemme menuen. Det er en super smart metode til, da man stadig kan have en finger med i spillet om, hvad der skal spises. Jeg besluttede mig for at spørge min familien, hvad de ønskede at spise, og derefter kunne jeg bestille det online. Gæsterne var meget tilfredse med maden, og der var flere af dem, der også ønskede at gøre det til deres næste arrangement. 

Gode priser

Jeg var noget nervøs for, at prisen på maden ville være meget høj, eftersom det ikke er mad, jeg selv laver. Her blev jeg utrolig positiv overrasket over, at det egentligt ikke var så dyrt. Det passede perfekt ind i det budget, jeg havde lavet til arrangementet. Hos ebuffet kan du læse meget mere om catering i København