Brunch til børsterne

Brunch til børsterne

Vi mødes hvert år, når sæsonen er slut, og så skal der holdes en dag med fest og farver og ikke mindst mad. I år ville det dog være anderledes, for vores normale leverandør af mad er stoppet, så vi skulle ud på det store cateringmarked for at finde et sted, hvor vi kan finde noget mad til de kræsne ganer. Det er ikke så let, for det meste af det catering, der er på markedet, er af tvivlsom karakter.

At uddelegere til rette mand

Vi har dog en slagter på holdet, og han påtog sig at sørge for at bestille maden, for han kendte et sted, hvor de virkelig forstod at lave god mad.

På dagen for afslutningen var jeg noget betænkelig, inden maden kom, men det gik hurtigt over, for alene duften af den lækre catering og de meget kompetente medarbejdere, som kom med maden, gjorde al min tvivl til skamme. Den mad, de kom med, var så lækker, at vi spiste os en pukkel til, og det er ikke befordrende for mænd i vores alder, som skal ud og hygge med et par timers fodbold, inden festen om aftenen begynder, og vi skal spise igen.

Rigtig god mad

Maden bestod af mange af de klassiske retter, og det var alt sammen så lækkert, at vi alle tog alt for mange ture for at hente mere mad. Der var flere lune retter og fire forskellige slags brød, som alle var lune og så friske, som var de lige kommet ud af ovnen. Der var på brødet en sprød skorpe og en dejlig tung krumme, som stod godt til resten. 

Min personlige favorit var de små quiche og fisken, som virkelig var så frisk, som man på nogen måde kan forestille sig, den kan være, og at fadet med laks næsten var tomt, undrede ingen af os.