Blikkenslagerarbejdet skal overlades til de professionelle

Blikkenslagerarbejdet skal overlades til de professionelle

Jeg har lært på den hårde måde, at blikkenslagerarbejdet skal overlades til de professionelle, for havde det ikke været for dem, så havde jeg ødelagt hele vores hus og måske endda mere end det.

Jeg havde kastet mig over at sørge for at skifte nogle rør til vores fjernvarmeanlæg, og det gik helt galt, så pludselig stod jeg og skulle bruge en blikkenslager på amager, som både kunne slukke den brand, der nu var, og så sikre at anlægget kom til at fungere, så vi havde både varme og varmt vand igen.

Jeg vidste, min bror altid brugte et bestemt firma, for han sagde, det var de eneste, som han stolede på, og at der var alt for mange brodne kar i blikkenslagerbranchen, så derfor ringede jeg til ham, fik et nummer, og så ringede jeg til blikkenslageren. Derefter gik det stærkt, og deres fantastiske kundeservice fik hurtigt fat i en af deres svende, som kom og fik klaret det mest nødvendige. Imponerende med den service og så professionelle, dem som kom og arbejdede var.

De kan mere end bare deres arbejde

Efterfølgende fik vi et tilbud på at ordne resten, og så inkluderede de det, som de allerede havde lavet, og tilbuddet var så godt, vi tog imod, for vi havde allerede fået både en god service og venlig samt hurtig betjening.

Vi har ellers kun ros til dem som kom og fik styr på vores fjernvarme og vores anlæg i huset. Det hele har, siden de afsluttede projektet, hvor de ikke brugte en øre mere, end de havde givet et tilbud på, fungeret til UG med kryds og slange. Alt er perfekt, og de har desuden været smilende, venlige og så professionelle, som de har kunne være gennem hele forløbet. Alt er forløbet, som var det smurt i olie, og vi kan kun anbefale at alle, som skal bruge en kompetent blikkenslager, kigger mod dem.